Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 3Photo Title 4Photo Title 5Photo Title 6Photo Title 7Photo Title 8Photo Title 9Photo Title 10Photo Title 11Photo Title 12
 
 
 
 
SD Myracles Beauty:- [Pn. Hatimi (011-2637 8742)-Kota Kinabalu]. [Pn. Daine (016-328 7426)-Bt.Caves/UIA Gombak/Gombak]. [Pn. Sha (019-266 1895)-Ampang/Jerantut]. [Pn. Lyna (012-609 2693)-UPM Serdang/Putrajaya/Banting]. [Pn. Juhaizah (019-988 2531)-Terengganu]. [Pn. Rozita (017-224 4724)-Melaka/Johor]. [Cik Nasha (012-624 5502)-Shah Alam/USJ/Subang/Petaling Jaya/Rawang]. [En. Khairul (012-681 8254)-Petaling Jaya]. [Pn. Zila (012-342 8032)-Cheras]. [Pn. Baharia (016-308 7544)-Cheras]. [Cik Rien (013-758 4493)-Kluang/Permas Jaya/Johor Bahru]. [Pn. Saadiah (016-445 2659)-Ampang]. [Pn. Rose (013-673 7905)-Melaka]. [Cik Natrah (014-515 0267)-Segamat/Pontian]. [Pn. Johara (013-336 3969)-TTDI Jaya/Subang/Shah Alam]. [Pn. Adz Leena (019-276 0012)-Selangor/Johor]. [Pn. Iza (016-253 9422)-Selangor/KL/Kelantan]. || Jom! sertai kami di Myracles Beauty dan bersama membina masa hadapan yang gemilang!.. || GMT+0800 ..... Myracles Beauty. ||
*Letakkan 'cursor' dalam kotak di atas untuk menghentikan pergerakkan.
Hari Ini:

PRODUK

Set Produk


_@@TESTIMONI PENGGUNA@@_


Maklumat Produk MC Spray & MC Soap

Produk Tempatan/ Buatan Malaysia dan mendapat kerjasama dari FAMA di mana semua sumber collagen di dalam setiap produk Myracles Beauty dibekalkan oleh FAMA. Produk Myracles Beauty dikilangkan di Kedah-Bio, Kedah.

Myracles Collagen Spray (MC Spray)

Kandungan:
Oxygen water, aloe vera, ekstrak buah delima dan rumpai laut.

Cara penggunaan MC Spray:-

1) Semburkan MC Spray ke seluruh bahagian muka (6-7 kali spray). (Boleh juga di spray di bahagian leher).
2) Tepuk perlahan² di seluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari.
3) Urut dengan lembut di bahagian bawah mata (3-4 kali).
4) Biarkan sehingga kering.

Kelebihan utama MC Spray:-

Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang, lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurangan @ hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA. Ia boleh bertindak sebagai toner, moisturizer, UV Protector dan krim malam.

Apabila kita spraykan pada muka, oxygen water yang bergetar akan terus menyerap dan membawa sekali Collagen ke dalam kulit dan terus memberikan kesan dari sudut menegangkan kulit. Juteru, eye-bag boleh terus hilang. Apabila kulit di bahagian bawah mata menegang, eye-bag juga turut tidak kelihatan.

Konsep produk Myracles ialah membaik-pulih sel kulit yang rosak, menghidupkan sel² mati dan menegangkan kulit. Ianya TIDAK akan mengelupaskan kulit, oleh yang demikian apabila si pengguna yang mempunyai masalah jerawat, sel yang lemah di bahagian yang terdapat jerawat akan dibaik-pulih. Dalam masa yang sama, apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat, jerawat akan lebih cepat mengecut dan mempermudahkan untuk menghilangkan kesan jerawat tersebut.

Bagi mereka yang mempunyai masalah "Open Pores" (liang roma terbuka), ianya tetap menggunakan konsep yang sama. Justeru, apabila bukaan liang roma menjadi lebih kecil maka akan kuranglah masalah kulit berjerawat.

Kelebihan Jangka Panjang:

Anti-Aging (Anti-Penuaan), Lightening (Pencerahan kulit dari dalam), Whitening, Facial UpLift (Pembentukan semula rupa wajah secara semulajadi) dan membetulkan tona warna serta struktur kulit muka.


Myracles Collagen Soap (MC Soap)

Kandungan:
Aloe vera, ekstrak buah delima, rumpai laut dan sarang burung walit.

Cara penggunaan MC Soap:-

1) Cucikan muka seperti biasa.
2) Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3) Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.

Kelebihan MC Soap:-

Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.

Kesan Jangkamasa Panjang:

Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.

Kandungan utama dalam Myracles Collagen Spray :


Oxygen Water


Aloe Vera


Ekstrak Buah Delima


Rumpai Laut.Kandungan utama dalam Myracles Collagen Soap :


Aloe Vera


Ekstrak Buah Delima


Rumpai Laut


Sarang Burung Walit.

_@@TESTIMONI PENGGUNA@@_
TIP PEMAKAIAN:


Cara-cara menggunakan produk MYRACLES COLLAGEN SPRAY (MC Spray) untuk mengurangkan / menghilangkan 'eye-bag' dan lingkaran gelap bawah mata.

Selepas semburan MC Spray dan tepukan di bahagian pipi, dahi dan dagu, lakukan proses berikut:

1) Semburkan sedikit sahaja MC Spray sekiranya sudah tiada baki semburan di bahagian tulang pipi anda (boleh juga semburkan sedikit MC Spray di hujung jari tengah untuk proses seterusnya).

2) Gunakan jari telunjuk atau jari tengah untuk menyapu MC Spray di bahagian bawah mata. Rujuk gambarajah di atas - garisan merah mengikut arah anak panah. Lakukan secara serentak untuk mata kanan dan kiri.

3) Ulangi proses sapuan lembut ini 3-5 kali setiap kali anda menggunakan MC Spray.

Nota
Perlu diingatkan, bahagian sekitar mata adalah kawasan yang sensitif dan terdapat banyak saraf. Jangan kenakan tekanan yang kuat di bahagian berkenaan. Cukup sekadar sapuan lembut menggunakan hujung jari atau tepukan halus menggunakan 2 jari (jari tengah dan jari telunjuk).

Sila buat pesanan pembelian anda DI SINI.

No comments:

Post a Comment

Sekiranya anda mempunyai kemusykilan / pertanyaan / cadangan / pendapat / testimoni: Sila tinggalkannya di sini. Terima kasih.
- Mr. K™ -